AJC Vitres Cleaning

Ontmossen van daken in
Haaltert

"Een schoon dak betekent een gelukkig huis!"

Ontmossen van daken

Wist u dat een dak dat bedekt is met mos en algen niet alleen onaantrekkelijk oogt, maar ook schadelijk kan zijn voor uw dakbedekking? Bij AJC Vitres kan U uw dak veilig en grondig laten reinigen, zodat het er niet alleen weer als nieuw uitziet, maar ook beter beschermd is tegen verdere slijtage. Mos dat zich hecht aan uw dak, maakt uw dak niet enkel poreus, maar kan ook vocht doorlaten wat dan weer scheuren bij lage temperaturen veroorzaken.

Onze service omvat niet alleen het verwijderen van mos en algen, maar ook het behandelen van het dak met een beschermende laag om te voorkomen dat deze ongewenste organismen terugkomen. We gebruiken alleen de meest geavanceerde en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om ervoor te zorgen dat uw dak niet alleen schoon is, maar ook veilig voor u en uw gezin.

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste manier om uw dak te onderhouden. We bieden een snelle en betrouwbare service tegen een betaalbare prijs, zodat u geen kostbare tijd en geld hoeft te besteden aan het vervangen van uw dakbedekking.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele ontmossingsservice voor uw dak, zoek dan niet verder! Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en laat ons uw dak weer als nieuw maken!

Maak een afspraak!

Swipe

Zo goed als nieuw!

Door het ontmossen van uw dak, garandeert AJC Vitres Cleaning een goed resultaat, een dak die u in zijn oorspronkelijke staat terugkrijgt.

Swipe

Zo goed als nieuw!

Door het ontmossen van uw dak, garandeert AJC Vitres Cleaning een goed resultaat, een dak die u in zijn oorspronkelijke staat terugkrijgt.

TRANSPARANTE COMMUNICATIE

Hoe gaan we te werk?

Plaatsbezoek

Wij komen graag een gratis inschatting maken van de nodige reiniging. Zelf mag u steeds ook digitale foto’s aanleveren om op basis hiervan de inschatting op te maken.

Offerte

Op basis van het plaatsbezoek of de aangeleverde foto’s maken wij graag een vrijblijvende offerte op.

Realisatie

Bent u akkoord met de voorgestelde offerte dan gaan wij graag voor u aan de slag!

Scroll naar boven