AJC Vitres Cleaning

Ramen

"Kristalheldere ramen met een glasheldere service"

Ramen wassen

Regelmatig onderhoud van uw ramen en beglazing garandeert een maximale lichtinval in al uw professionele en lokale ruimtes. Het minste straaltje zon, wordt werkelijk een plezier voor zowel je personeel, bezoekers als voor jezelf!

Of het nu gaat om uw huis, kantoor of winkel, schone ramen zijn essentieel voor een heldere uitstraling en een goed gevoel. Wij zijn uitgerust met de nieuwste technologie en gebruiken alleen de beste reinigingsmiddelen om uw ramen streeploos schoon te maken. We zijn gespecialiseerd in het wassen van alle soorten ramen, waaronder glazen wanden, dakramen, serres en meer.

Regelmatig reinigen van uw ramen beschermt deze permanent tegen schade, veroorzaakt door vervuiling van de lucht of regen. De oxiderende stoffen aanwezig in vb. stedelijke lucht kunnen de helderheid van het glas aantasten.

Bespaar u kostbare reparaties van uw beglazing. Wij raden u regelmatig onderhoud aan, zodat we effectief te werk kunnen gaan bij het reinigen van al uw ramen en u al deze kosten kunnen besparen!

Maak een afspraak!

Geen uitdaging is ons te klein!

Zelfs als het gaat om ramen op moeilijk bereikbare plaatsen. Contacteer ons vrijblijvend om te zien wat mogelijk is.

Geen uitdaging is ons te klein!

Zelfs als het gaat om ramen op moeilijk bereikbare plaatsen. Contacteer ons vrijblijvend om te zien wat mogelijk is.

TRANSPARANTE COMMUNICATIE

Hoe gaan we te werk?

Plaatsbezoek

Wij komen graag een gratis inschatting maken van de nodige reiniging. Zelf mag u steeds ook digitale foto’s aanleveren om op basis hiervan de inschatting op te maken.

Offerte

Op basis van het plaatsbezoek of de aangeleverde foto’s maken wij graag een vrijblijvende offerte op.

Realisatie

Bent u akkoord met de voorgestelde offerte dan gaan wij graag voor u aan de slag!

Scroll naar boven