AJC Vitres Cleaning

Terassen

"Geniet van de buitenlucht op een schoon terras"

Terrassen reinigen

Wij begrijpen dat jouw terras een belangrijke plek is waar je kunt ontspannen, barbecueën, of vrienden kunt ontvangen. Een vuil of bevlekt terras kan echter een negatieve invloed hebben op de uitstraling van je tuin en de gezondheid van je gezin.

Bij AJC Vitres Cleaning gebruiken alleen de beste apparatuur en schoonmaakmiddelen om jouw terras grondig te reinigen. We verwijderen vuil, vlekken, algen en ander vuil en maken het oppervlak van je terras weer schoon en veilig om te gebruiken.

Onze terrasreinigingsservice is niet alleen goed voor de uitstraling van je tuin, maar kan ook jouw gezondheid ten goede komen. Algen en mos op je terras kunnen glad en gevaarlijk worden als ze nat worden. Het regelmatig reinigen van je terras kan helpen om deze risico’s te minimaliseren en je buitenruimte veiliger te maken.

Bovendien kan een schoon terras de waarde van je woning verhogen en een positieve indruk maken op gasten. Het kan ook de levensduur van je terras verlengen en je op lange termijn geld besparen.

Dus waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om het maximale uit je terras te halen met onze professionele reinigingsdienst. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en geniet weer van je buitenparadijs!

Maak een afspraak!

Swipe

Een schoon terras? Da's genieten!

Bereid je voor op een zomer vol BBQ en buitenplezier met een schoon terras!

Swipe

Een schoon terras? Da's genieten!

Bereid je voor op een zomer vol BBQ en buitenplezier met een schoon terras!

TRANSPARANTE COMMUNICATIE

Hoe gaan we te werk?

Plaatsbezoek

Wij komen graag een gratis inschatting maken van de nodige reiniging. Zelf mag u steeds ook digitale foto’s aanleveren om op basis hiervan de inschatting op te maken.

Offerte

Op basis van het plaatsbezoek of de aangeleverde foto’s maken wij graag een vrijblijvende offerte op.

Realisatie

Bent u akkoord met de voorgestelde offerte dan gaan wij graag voor u aan de slag!

Scroll naar boven