AJC Vitres Cleaning

Veranda's

"Kristalheldere ramen met een glasheldere service"

Schoonmaken van veranda's

Wij begrijpen dat jouw veranda een belangrijk onderdeel van je huis is, waar je kunt ontspannen, genieten van het uitzicht en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Helaas kan vuil en vuilophoping de uitstraling en veiligheid van je veranda beïnvloeden.

Bij ACJ Vitres Cleaning gebruiken alleen de beste apparatuur en schoonmaakmiddelen om jouw veranda grondig te reinigen. We verwijderen vuil, vlekken, algen en ander vuil en maken het oppervlak van je veranda weer spik en span.

Bovendien kan een schone veranda de waarde van je woning verhogen en een positieve indruk maken op gasten. Het kan ook de levensduur van je veranda verlengen en je op lange termijn geld besparen.

Dus waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om het maximale uit je veranda te halen en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en geniet weer van je buitenruimte!

Maak een afspraak!

Een plekje buiten, maar toch binnen.

Geniet maximaal van je veranda door ze schoon te houden!

Een plekje buiten, maar toch binnen.

Geniet maximaal van je veranda door ze schoon te houden!

TRANSPARANTE COMMUNICATIE

Hoe gaan we te werk?

Plaatsbezoek

Wij komen graag een gratis inschatting maken van de nodige reiniging. Zelf mag u steeds ook digitale foto’s aanleveren om op basis hiervan de inschatting op te maken.

Offerte

Op basis van het plaatsbezoek of de aangeleverde foto’s maken wij graag een vrijblijvende offerte op.

Realisatie

Bent u akkoord met de voorgestelde offerte dan gaan wij graag voor u aan de slag!

Scroll naar boven